Spela i Las Vegas

Las Vegas, kan det låta mera inspirerande om man nu är intresserad av spel? I denna sagovärld som både denna websida och staden befinner sig i, så kan jag ju drömma mig fram till ett riktigt gott sccop i någon god spelhall.
Jag glider in på hotellets spelvåning, iförd bästa gå bort kostymen. Världsvant tittar jag mig omkring och noterar att det är en hel del människor som befinner sig i lokalen. Jag tar fram bunten med dollarsedlar och räknar av några hundradollarssedlar. Jag får tillbaka ett antal spelmarker.
Så tar jag sikte på ett av spelborden, Roulette. Jag får plats mitt på bordet. Tar fram en marker och lägger på ruta sjutton. Denna svarta ruta utgör tillsammans med den svarta tjugo mitten av spelplanen. Jag tänker mig att det är mittenläge nu.
Kulan sätts igång och den stannar på sjutton. Skojigt, det trillar in 36 marker till mig. Jag tar upp en och tittar, det är hundradollarsmarker. Trevliga tusenlappar rätt ner i fickan. Jag tar en chans till. Jag låter alla 36 stanna kvar på sjutton. Det blir ett dubbelslag på mitten känner jag. Kulan rullas igång igen, och den stannar på tjugo. Det var visserligen en mittenruta, men icke min. Lätt vunnet, lätt förgånget tänker jag då jag tar mig vidare.
Så vaknar jag ur drömmen. I verkligheten noterar jag att jag inte ens skulle haft råd att lösa ut kostymen…

Vill du ha lite bättre koll på Casinosaiter, kolla här.

Lämna ett svar