Flygresor

Vårkänslorna börjar trippa in i min kropp. Det är ett likhetstecken med att det är dags att röra på mig. Ut i världen, ut i Europa eller bara ut i Sverige. Vill jag komma snabbt och bekvämt, så är det bara flyget som gäller. Så hur komma till rätta med den djungel som finns där ute. Det är ju minst ett flygbolag per land, och de flyger ju kors och tvärs över hela världen.
Leta efter en tjänst på nätet som fixar detta för dig. Jag har hittat flyg.nu som jag har testat några gånger. Fungerar alldeles utmärkt. Här har man koll på de flesta flygresorna som finns, eller som är värt att finnas med i min sökning. Jag fick till exempel veta att det tar minst åtta timmar att flyga mellan Halmstad och München, till en kostnad av drygt 2100 kronor. Men befinner sig nog icke i luften hela tiden. Å andra sidan, tar jag mig söderut, från det ställe där jag bor, så tar det knappt två timmar från Köpenhamn, då med direktflyg, OCH till en betydligt trevligare kostnad, 762 kr. Man ska kanske läggar till att jag behöver en timmes längre resväg från min bostad till Köpenhamn. Det kan det vara värt.

Byter jag ut vackra München mot charmanta Barcelona så sjunker priset ytterligare, nu är det nere på 655 kr. Då tyvärr med ett stopp i London och resan tar totalt knappt åtta timmar, de flesta placerade på Londons flygplats. Ett direktflyg till Barcelona renderar i knappt tre timmar i planet och ett hål i kassan på 1136 kr. Det är ju inte så att jag skriker av att bli ruinerad, det här är trevliga avgifter. Man får mycket för pengarna.

Så nu är det egentligen bara att kliva in på någon bra hotellsait, leta efter lämpligt hotell och sedan leta efter lämpligt flyg. Här ska det resas.

sponsrat inlägg

sponsrat inlägg

Lämna ett svar