Euro Disney

Denna berättelse hörde jag av en kompis för ganska länge sedan. Det hela utspelade sig då Euro Disney hade öppnat i Paris. Ett svenskt par hade tagit med sina små barn till leklandet. Väl där hade alka fyra haft riktigt kul, åkt karuseller, käkat godsaker, träffat Musse Pigg och allt som man kunde göra där.

När de båda föräldrarna lite senare satt och fikade, lekte barnen en bit bort. Men helt plötsligt var de försvunna. Föräldrarna började leta och leta, och blev mer och mer desperata. Till slut ringde man polisen, och bad om hjälp.

Att barn försvinner är inte ovanligt i Paris. Många pedofiler och andra sexbrottslingar se sin chans. Men hur man letade och hade hjälp av personalen på Euro Disney, så återfanns aldrig barnen.

I Sverige spreds ryktet om de försvunna barnen. Många hörde av sig till tidningsredaktionerna och undrade varför man inte skrev om denna hemska händelse. När tidningsredaktionerna började undersöka saken lite närmare, visade det sig att det nog var en Klintbergare. Det vill säga, den saknade helt grund. Ingen på den Franska polisen eller personalen på EuRo Disney hade hört talas om dessa små försvunna barn.

Lämna ett svar