En dröm!!!

Vad kan en dröm bli av? Verklighet? Jag tänker mig, både i drömmen och önskvärt också i verkligheten, att flyga till Las Vegas. Väl på plats, så går jag givetvis in på första bästa Casino. Lägger mina surt förvärvade penningar och håvar in en stor bunt med hundradollarssedlar. Dessa ska givetvis spenderas. Först sätter jag av så att det finns till flyget hem. Jag vill ju inte bli avhyst därifrån och få diska av mitt uppehälle resten av livet. Nej, glatt ska det vara.
Sedan blir det in på stadens bästa matställe. Vad det blir, jag det får tiden på dygnet avgöra. Jag vill helst inte ha oxfilé med beasås klockan sju på morgonen. Fast…
Nästa stopp blir hotellet, med en lämplig svit. Gärna med bubbelpool. Så Champagne via rumsservicen. Klä av sig näck och glida ner i det varma pulserande vattnet. Hälla upp ett glas champagne och skåla med kära hustrun. Ja, hon är givetvis med på färden.
Sedan vet jag inte om det blir så mycket roligare. Det blir att packa lilla väskan och flyga hem. På hemvägen kanske vi stannar i någon annan berömd amerikansk stad. Tar in på hotell, lägger oss i poolen och smuttar på Champagne. Detta liv kan jag stå ut med, en stund.

Vill du lära dig spela, kolla in denna länk till Crapvinsterna.

Lämna ett svar